ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι είναι το Playgroup;

Οι Ομάδες Παιχνιδιού Ελλάδος (Playgroup Hellas) είναι ένας καινοτόμος οργανισμός που προέκυψε το Σεπτέμβριο του 2011. Σήμερα οι ομάδες μας έχουν πάνω από 500 μέλη και συνεχώς αναπτυσσόμαστε! Μέσα από τη δημιουργία ομάδων παιχνιδιού τα παιδιά ηλικίας 0-6 ετών και οι γονείς, μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι, δραστηριοποιούνται σε θέματα πολιτισμού-περιβάλλοντος και απασχολούνται δημιουργικά!

Πού βρίσκεται;

Το playgroup στεγάζεται σε μια υπέροχη μονοκατοικία με κήπο στην οδό Κυκλάδων 61 στην Αγία Παρασκευή Αττικής, Τ.Κ. 15341.

Πως μπορείτε να φτάσετε;

Με αυτοκίνητο:

Μέσω Αττικής Οδού

Με Λεωφορείο:

·         Β5 (Στάση Νομισματοκοπείο)

·         406 

Με Μετρό:

·         Σταθμός Νομισματοκοπείο (Γραμμή 3, Αιγάλεω-Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο).      

Ημέρες και ώρες λειτουργίας;

Το Playgroup hellas μπορείτε να το επισκεφθείτε καθημερινά κατά τη διάρκεια των απογευματινών προγραμμάτων του ή στα προγράμματα που γίνονται Σάββατο πρωί, αφού κλείσετε θέση στο 210 6090770. Τα πάρτι μπορούν να γίνουν είτε Σάββατο απόγευμα 6-9 μ.μ. είτε Κυριακή πρωί 11-1μ.μ. ή απόγευμα 6-9 μ.μ. 

Ηλικίες παιδιών που μπορούν να το επισκεφθούν;

Το Playgroup hellas μπορούν να επισκεφθούν όλα τα παιδιά από 0-6 ετών.

Διοργανώνονται παιδικά πάρτι;

Στο Playgroup μπορούμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το  παιδικό πάρτι σας -σαν- στο σπίτι σας, σε συνεργασία με  τους συνεργάτες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας  στο 210 6090770 για περισσότερες πληροφορίες.

Τι είναι η κάρτα μέλους Playgroup;

Η κάρτα μέλους του Playgroup hellas είναι οικογενειακή, δηλαδή μία κάρτα καλύπτει όλα τα μέλη της οικογένειας, ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσης και σας επιτρέπει να λαμβάνετε μέρος σε όλες τις ομάδες καθώς και στις εκδηλώσεις του Playgroup hellas. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210 6090770.